Een goed design is slechts het halve werk

U wenst een nieuw verpakkingsconcept? Dan kunt u natuurlijk naar een van de grote designbureaus stappen. Maar bedenk wel: met een goed concept bent u er nog niet.
Het traject tussen design en uiteindelijke verpakking kent allerlei obstakels - in de vorm van vaak complexe, technische details. Deze 'nitty-gritty' is voor veel bureaus (en marketeers!) niet het meest 'sexy' onderdeel. De aandacht voor details is niet altijd in voldoende mate aanwezig voor een optimaal eindresultaat.

Alleen het eindresultaat telt

Een slechte executie van designconcepten veroorzaakt veel hoofdpijn en onnodige extra kosten. FRAME is gespecialiseerd in de onberispelijke uitwerking van uw kostbare verpakkings-concept. Wij beheersen elk vakgebied. Van de opmaak tot de lithografie- en drukwerkbegeleiding.

Jarenlange ervaring op het gebied van flexo, offset en koperdiepdruk in duplex-, golfkarton- en folieverpakkingen staat borg voor een eindproduct van hoogstaande kwaliteit.

FRAME biedt de voordelen van een kleine, alerte, slagvaardige organisatie met korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen we snel werken, met minder kans op fouten en geen verrassingen achteraf.

FRAME staat garant voor de kwaliteit van uw drukwerk en dat betekent:En... omdat FRAME niet de toptarieven van de grote bureaus hanteert, bespaart u aanzienlijk op de uitwerkkosten!ADAPTATIE     BEHEER